Jdi na obsah Jdi na menu
 


Neznamená, že co nedokážete sami, nedokáže nikdo...

29. 4. 2009
Víra ve vás mě posiluje, tak mě nezklamte.
 
Vážení přátelé,

protože dostávám neustále mnoho dotazů ohledně momentální situace, týkající se prodeje bytů, které máme v pronájmu od společnosti ČEZ a.s., tak jsem se rozhodl, že budu částečně reagovat na tzv. „zaručené„ zprávy.Je dobré, že je mezi námi v poslední době pár odborníků, kteří všechno vědí nejlépe a radí přátelům v zaměstnání a dalším v restauracích. Chápu, že je čekání na výsledek dlouhé.

Také se mi donesly názory, že koupit byt bez budovy je špatný atp. Jenom se divím, že tito mudrci nějak rychle zapomněli, že v nedávné době nikdo tuto možnost neměl. Jediná nabídka byla koupit od nového majitele, který by vyhrál soutěž, pronajatý byt za tržní hodnotu. To znamená třeba za navrhovanou cenu 8-15 tisíc za 1m². Pokud by ovšem tento nový majitel vůbec tuto nabídku navrhnul.

Děkuji všem, kteří mi denně píšete e-maily v kterých mi děkujete, nebo mě v mém zápase podporujete. To je to hlavní co mě pomáhá a popohání v mém boji, kdy se taky za vás peru o každou maličkost.

Těm z vás, kteří jste dnes nespokojeni připomínám, že já se nikomu nebudu zodpovídat za něco, co jsem podle vás snad zkazil. Jenom mě mrzí, že jste to nevzali do svých rukou a nevyřešili jste to lépe a to ani nevíte, jak se celá záležitost vyvíjí. Zatím podle posledních průzkumů nezávislých společností (viz. Internet, média) mě veškeré společnosti hodnotily nejvyšším ohodnocením. Jen se rozhlédněte, za kolik se dnes v našich městech prodává třeba byt 1+3 v běžných lokalitách. (také za 1 200 000 a více) za tuto cenu mi koupíme bytů několik, věřte.

Také se dovídám, že mi pomáhá štáb odborníků, jinak bych přeci nemohl porazit různé právníky, nebo vládu, dobré hospodáře a politické strany. Vím nejlépe, koho jsem za dobu skoro jednoho roku ježdění, vyjednávání a dokazování porazil, nebo nad kým jsem vyhrál. Také vím, že mi za celou dobu nikdy nikdo nepomohl a ani nepomáhá. Všude jezdím a o všem jednám a rozhoduji pouze sám. Někteří z vás se ptají, kdo mě sponzoruje a kolik jsem již za společnou věc utratil peněz. Odpověď je jednoduchá, můj sponzor je má manželka a rodina, která mi už věnovala přes 56 tisíc korun. Za dobu mé práce kolem bytové záležitosti jsem napsal dopis, nebo jsem jednal a navštívil 72 poslanců z celé republiky. Dále jsem napsal asi 300 dopisů a cca 2500 e-mailů, jednal jsem několikrát se všemi hlavními politickými stranami, vládními institucemi atp. Mohl bych vypsat další a další věci, ale chci vám tím pouze říci, důvěřujte mi a nedejte si od různých radilů nic napovídat. Mimo mě a dalších tří lidí v tomto státě nikdo zatím nic neví. Vydržte a dále mě podporujte.

Nepotřebujeme už dnes nikoho a každý kdo teď hlásá, že něco určitého ví, tak vám lže a vy mu to bez obalu řekněte do očí. Můžete se na mě hned obrátit a já vám to potvrdím. Během příštího měsíce se rozhodne o všem a včas se dozvíte i cenu. Věřte, že vám poradím, pokud o to budete stát i v době až nám budou byty nabídnuty k odkoupení. Poradím každému co má dělat, jak založit třeba samosprávu (SVJ), jak jednat s novým majitelem a vše co je potřeba. Neřešte zatím věci, které jsou již vyřešené, ale je předčasné abych vás nyní zatěžoval dalšími informacemi.

Věřte, že už jednám se společnostmi, které se živí poradenstvím i zastupováním lidí s bytovou problamatikou (za úplatu) a které budete moci oslovit a domluvit se na konkrétních podmínkách. Nebo vám poradím já zdarma a pořád platí, že přijedu kamkoliv a kdykoliv a vše vysvětlím.

Neposlouchejte chytráky a jejich rady se zaručenými informacemi. Věřte, že je vše podle zákona a podmínky jsem nastavil co možná nejlépe v náš prospěch. Nikdo by je už z původních návrhů lépe asi nenastavil. Zatím se plní vše co jsem požadoval a dohodl na ČEZu atp.

Pořád je tu možnost stávky v Praze, kdyby nás snad někdo chtěl podrazit. V Praze jsou na demonstraci připraveny stovky občanů, kteří jsou v podobné situaci jako my a někteří mě požádali o pomoc a zastupování. Tyto občané nás podpoří a půjdou na demonstraci s námi. V 90tých letech jim ČEZ totiž přislíbil odprodej bytů a přinutil je založit družstva. Dodnes jim ČEZ byty neprodal, i když mají založené družstva a ČEZ vyhrál soud nad nájemníky, přestože je zastupuje tak známý právník jako je pan J. Kalvoda. Já jsem v našem případě žádné chyby neudělal a my byty získáme v brzké době. Toto tvrzení z mé strany není chlouba, ale několikrát denně ověřená skutečnost. Přeji vám pevné nervy a životní pohodu. Nám všem ještě trochu trpělivosti a děkuji za důvěru.

 

                                    Václav Kucharský

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Držíme palce

(Karel Vrátník, 5. 5. 2009 12:32)

Není co dodat.

k dopisu

(nájemnice 1413 a 1414, 5. 5. 2009 9:47)

Je dobře, že jste to těm nevěřícím Tomášům vysvětlil,děkujeme, že za nás tak bojujete, nikdo by to neudělal lépe a nikdo z těch co mají takové řeči pro to nic neudělali, zklidněte své hormony vážení, mějte strpení a počkejte na další informace, pan Kucharský Vám to včas sdělí. Vás ten boj nic nestál a asi nikdo z Vás by se takto neobětoval.

Děkujeme

(Tauš Vladimír, 4. 5. 2009 8:49)

Celá naše rodina moc děkuje za vše co se snažíte dělat.Jsme na Vaší straně.
S pozdravem Tauš