Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mítink v Kadani je konečnou odpovědí.

19. 7. 2009
Mítink v Kadani je konečnou odpovědí.
 
 
Vážení přátelé, nájemníci bytů,
 
protože jsem neustále „bombardován“ dotazy, ale i různými spekulacemi jak, kdy, atp., tak Vás proto žádám o ještě malé strpení. V každém vchodě bude vyvěšena dne 20.7.09 pozvánka na setkání v Kadani, abyste nemuseli nic kopírovat a věšet to ve vchodech. Na den 1.8.09 jsem domluvil setkání v kulturním domě „Střelnice“ v Kadani. Každý z nájemníků dostane v pondělí dne 20.7.09 do dopisní schránky informační dopis, kde se dozvíte název nového majitele nemovitostí, název advokátní kanceláře, která bude spolu se mnou dohlížet na celý další proces prodeje bytů do osobního vlastnictví. Dále jsou zde vypsány kontaktní osoby, na které se můžete s rozumnými dotazy obracet.
 
Zpracoval jsem dvacet otázek, na které se nejvíce ptáte. Na všechny a další jiné vám bude odpovězeno na společném mítinku v Kadani. Je zbytečné do 1.8.09 dělat nějaké vlastní závěry a radit ostatním, jak by se to mělo nebo nemělo udělat nebo mě najednou chtít v posledních dnech radit, co a jak bych měl nejlépe udělat já. Vše je připraveno, abyste dostali vyčerpávající odpovědi na své dotazy. Není otázka, na kterou byste snad nedostali odpověď, pokud se bude týkat daného tématu. Na mítinku se s konečnou platností dovíte cenu, kterou zaplatíme za 1m².
 
Dostavte se v co největším počtu, je zajištěno min.350 míst k sezení a min.250 míst k stání. Zajistil jsem také připoslech pro případ, že kdyby se někdo nevešel do kulturního domu, tak bude slyšet venku přes reproduktory veškeré rozhovory, které se budou odehrávat v samotném sále. I zde bude možnost posezení.
 
Mítink začne v 9.30 hod., je to naplánované tak, aby občané z Chomutova odjeli v 8.20 hod. a do Kadaně přijeli autobusem v 8.50 hod. Z Klášterce odjíždí autobus v 8.30 hod. a v Kadani je v 8.45 hod. Jirkovští to mají trochu složitější. Z Jirkova je odjezd v 7.40 hod. pak přesednete a pokračujete z Chomutova v 8.20 hod. Vzhledem k tomu, že může dojít ke změně jízdního řádu, tak si sami zjistěte správné spoje. Pokud pojedete osobním automobilem, tak parkování bude nejlepší na náměstí v Kadani nebo v okolí hotelu „Zelený strom“. Možná by bylo pěkné, kdybyste nabídli sousedům, že je svezete na mítink. Je to jedna z možností prohloubit a třeba i vylepšit sousedské vztahy.
 
Na těchto stránkách otiskuji informační leták, který všichni dostanete na své jméno do schránek. Dělám to proto, že někteří z vás jsou na dovolené a i zde mají možnost přes internet sledovat dění kolem bytů.
 
Všem přeji krásné dny a životní pohodu.
 

                                                        Václav Kucharský

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkování

(Jiřina Hévrová, 2. 5. 2010 19:29)

Já vám též pane Kucharský za vše moc děkuji a jsem ráda že vás máme.Každý by se na nás vykašlal a bůh ví kde by jsme ted byli.Ještě jednou vám moc děkuji i za celou mou rodinku

Kucharský vítěz

(Rybáčková, 1. 8. 2009 12:34)

Venco, ještě jednou děkujeme za to co jsi pro nás všechny udělal. Nejlépe vím co tě to stálo sil. Byl to rok odříkání všeho okolo. Tvá rodina musela stát mimo a ty jsi jezdi, vyřizoval, psal a zase jezdil a vyřizoval. Když jsem se tě ptala proč to děláš odpověděl jsi mi: Dělám to pro svou rodinu - sice budu mít byt proti Vám o něco dražší než vy,
(myšleno o náklady vynaložené na tvojí činnost), ale nebudu mít byt za 500-700 tis. Co k tomu všemu říct????? Zkrátka jsi to ty, každému poradit a pomoc. Děkujeme

Poděkování!

(Míra Klášterec n/Ohří, 1. 8. 2009 11:56)

Pane Kucharský moc vám děkuji za sebe i mou rodinu.Nejsem moc na slovíčka,ale na rovinu vám musim napsat,že si vás moc vážím jako rovného,férového a neuplatného chlapa.Dokázal jste hodně moc v této hrozné době úplatků,podrazů a mocenského jednání politiků,lobistů a dalších státních padouchů.S odbory končím!Jsou to darmožrouti!

S úlisákama na pivo nechodím....

(propuštěný čezák- teď ESB, 29. 7. 2009 11:54)

Pane Kucharský chci Vám poděkovat za vaší obětavost a za to co jste pro nás všechny udělal. Jak se mezi chlapama říká,rád bych si šel s Váma někdy sednout na pivo. Píšu to proto, že naopak s úlisákáma jako jsou odboráři Židlický a Plíšek, bych si nesedl v hospodě ani k jednomu stolu. Štve mě a moje kamarády taky, že ty dva chodí a veřejně se beztrestně chlubí jak nám nájemníkům zařídili krásnou cenu za byty. Dokonce Židlický svým kamarádům, když přijel z nějakýho sezení v Praze řekl cenu za metr bytu. Oni to samozřejmě vykecali dál. Plíšek taky na Prunéřově vykládá, že mu řekl cenu Židlický, kterej jí s odborářema prej zařídil. Chtěli by jsme je někdy potkat až budeme v náladě :-)). To by ty vymyšlené lži špatně polykali. Počkáme do 1.8. a tam se snad všechno dozvíme.

Co na to říct ...

(Jindra - Klášterec, 20. 7. 2009 0:12)

Pane Kucharský nechodím volit, protože mě ta politická fraška unavuje. Ale jděte kandidovat a určitě půjdu k volbám a máte můj hlas. Co na to říct, nepoznal jsem nikoho takového v životě. Co jste na začátku slíbil, vše jste splnil. A byl to boj delší než 1 rok. Děkuju Vám za ušetřené peníze. Koupím si za ně auto a ještě pojedu na dovolenou. Dal jste nám každému krásnej dárek. Snad Vám to nějak vrátíme.